OBS: Vi sender så hurtigt vi kan - typisk dagen efter.
Dog senest først kommende mandag, i tilfælde af travlhed, sygdom eller andet.
Vi sender med almindelig post, så der kan gå op til 5 hverdage herefter.
Tak for din tålmodighed.

Send os en besked hvis det haster - så fixer vi det.

Har du andre spørgsmål, eller vil du bare gerne sige Hej?
Skriv til os i kommentarfeltet nederst på siden.


Bestilling og betaling
Når du har bestilt #Farbarsel vil du modtage en bekræftelse på mail. Betaling foregår via MobilePay. Betaling med VISA/Dankort er desværre ikke muligt pt. Betalingen omfatter både købspris og porto. Har du ikke MobilePay, send os en besked i kommentarfeltet herunder. Så finder vi en anden løsning, fx betaling via kontoverførsel.

Levering og leveringsformer
Der afsendes bøger senest hver mandag og kun til adresser i Danmark. Bor du i udlandet,
send os en besked. Vi afsender med Post Danmark. Din pakke bliver afleveret til den adresse du opgiver når du bestiller. Når pakken er afsendt vil leveringstiden være max 5 hverdage.

14 dages fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret fra du modtager din pakke. Hvis du fortryder dit køb,
så skriv i kommentarfeltet nederst at du ønsker at returnere din ordre. Du får selvfølgelig dine penge tilbage. Vi refunderer dog ikke forsendelsesomkstninger (30kr), og du selv skal betale for at sende din ordre retur. Varen skal være 100% ubrugt/uåbnet. Ved returnering skal du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Vi refunderer beløbet når vi har modtaget varen. Såfremt varen er i stand, hvor den ikke længere kan sælges som ny, frafalder muligheden for refundering.
Signerede bøger tages ikke retur.

Persondatapolitik:
For at bestille #Farbarsel skal du oplyse navn, tlf, adresse og email. Oplysningerne behandles fortroligt og benyttes udelukkede i forbindelse med handlen. Ingen nyhedsmails, børnespam eller andet mærkeligt. Kun den vare du har bestilt. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart.


Har du spørgsmål, eller vil bare gerne sige Hej? Skriv til os.